Akcija!

TAPKANJE KAO REŠENJE ZA OSLOBAĐANJE OD BOLA (Nik Ortner)

960.00 RSD

+ PTT Troškovi. Cenu troškova možete videti ovde.

KORAK-PO-KORAK VODIČ za SMANJENJE i ELIMINISANJE HRONIČNOG BOLA

Žanr: Alternativna medicina / Sprečavanje bola
Broj strana: 265
Pismo: Latinica
Format: 23 x 16,5 cm

ISBN: 978-86-445-0038-4

Izdavač: VERBA

Categories: ,

Opis

Tapkanje kao rešenje za oslobađanje od bola je puno jednostavnih, veoma efektivnih tehnika za smanjenje i eliminisanje mnogih hroničnih oboljenja. Neverovatno je zamisliti da bukvalnim ’tapkanjem’ po snazi uma možete u potpunosti osoloboditi svoje telo fizičkog bola. Istraživanje je jasno i uverljivo, a Nik Ortner čini sjajan posao podučavajući nas kako da otkrijemo ovaj skriveni isceljujući potencijal. Ovu knjigu moraju pročitati svi oni koji žele da izleče svoje telo, bezbedno, prirodno, i trajno. Ne mogu je preporučiti dovoljno dobro.“

− Džon Gabrijel, međunarodni bestseler autor i tvorac Gabrijelove metode i vizualizacije za gubitak kilograma

„Bol je najživopisniji prirodan način koji vam govori šta ne treba da radite. Hronični bol, međutim, više ne služi toj korisnoj funkciji, iako 1,5 milijardi ljudi širom sveta pati od njega. Oni, takođe, troše milijarde i milijarde dolara svake godine na lekove koji su, ili beskorisni, ili ne samo da otupljuju bol već, takođe, i njihovu sposobnost da razmišljaju i funkcionišu na vrhuncu. Ova knjiga predstavlja nešto novo, prirodno, i delotvorno za tu 1,5 milijardu duša. Mnogi će je smatrati Božjim darom.“

− Dejvid Fajnstajn, doktor nauka, koautor knjige OBEĆANJE ENERGETSKE PSIHOLOGIJE

 

Da li vi patite od hroničnog bola? Da li ste pokušali sva normalna „rešenja“ – doktore, injekcije, lekove i operacije – a, ipak, shvatili da nema olakšanja? U svojoj inovativnoj knjizi, Nik Ortner predstavlja iznenađujuću alternativu za smanjenje ili otklanjanje hroničnog bola: tapkanje, takođe poznato kao EFT (Tehnika Emocionalne Slobode). Posmatrajući naučna istraživanja o bolu, stresu i tapkanju, on vam daje novi pogled na to koliko tapkanje može biti moćno, a zatim vam daje osnovne savete i tehnike za rešavanje kratkotrajnog ili dugotrajnog bola.

 

Nik vas vodi na putovanje koje počinje na površini – tapkanjem radi rešavanja samog bola – i kreće se ka dubljim problemima koji često utiču na bol. Uz pomoć lakih-za-praćenje skripti tapkanja i vežbi, Nik vam pomaže da iscelite emocionalni bol i osnovna ubeđenja koja nas često drže zaglavljenima. On, takođe, obrađuje teme koje vi, verovatno, ne povezujete sa hroničnim bolom, kao što su:

· Kreiranje ličnih granica

· Bavljenje toksičnim odnosima

· Čišćenje otpora ka promeni

· Razumevanje moći dijagnoze

· Bavljenje besom

Kada pročitate ovu knjigu, ne samo da ćete razumeti šta je to što izaziva vaš bol, već ćete, takođe, ostvariti potpuno i trajno olakšanje. A to je mnogo više od samog oslobađanja od bola. Radi se o osnaživanju vas samih da povratite svoje telo da biste živeli život kakav želite.

Prelistajte knjigu

 

Dodatne informacije

Težina 0.47 kg