Akcija!

TAPKANJE KAO REŠENJE ZA OSLOBAĐANJE OD BOLA (Nik Ortner)

880.00 RSD

+ PTT Troškovi. Cenu troškova možete videti ovde.

KORAK-PO-KORAK VODIČ za SMANJENJE i ELIMINISANJE HRONIČNOG BOLA

Žanr: Alternativna medicina / Sprečavanje bola
Broj strana: 265
Pismo: Latinica
Format: 23 x 16,5 cm

ISBN: 978-86-445-0038-4

Izdavač: VERBA

Categories: ,

Opis

Da li patite od hroničnog bola? Da li ste pokušali sva normalna „rešenja“ – doktore, injekcije, lekove i operacije – a, ipak, shvatili da nema olakšanja? U svojoj inovativnoj knjizi, Nik Ortner predstavlja iznenađujuću alternativu za smanjenje ili otklanjanje hroničnog bola: tapkanje, takođe poznato kao EFT (Tehnika Emocionalne Slobode). Posmatrajući naučna istraživanja o bolu, stresu i tapkanju, on vam daje novi pogled na to koliko tapkanje može biti moćno, a zatim vam daje osnovne savete i tehnike za rešavanje kratkotrajnog ili dugotrajnog bola.

Nik vas vodi na putovanje koje počinje na površini – tapkanjem radi rešavanja samog bola – i kreće se ka dubljim problemima koji često utiču na bol. Uz pomoć lakih-za-praćenje skripti tapkanja i vežbi, Nik vam pomaže da iscelite emocionalni bol i osnovna ubeđenja koja nas često drže zaglavljenima. On, takođe, obrađuje teme koje vi, verovatno, ne povezujete sa hroničnim bolom, kao što su:

· Kreiranje ličnih granica

· Bavljenje toksičnim odnosima

· Čišćenje otpora ka promeni

· Razumevanje moći dijagnoze

· Bavljenje besom

Kada pročitate ovu knjigu, ne samo da ćete razumeti šta je to što izaziva vaš bol, već ćete, takođe, ostvariti potpuno i trajno olakšanje. A to je mnogo više od samog oslobađanja od bola. Radi se o osnaživanju vas samih da povratite svoje telo da biste živeli život kakav želite.

Prelistajte knjigu

 

Dodatne informacije

Težina 0.47 kg