Akcija!

PITAJTE Dr VEJLA (Dr Endru Vejl)

616.00 RSD

+ PTT Troškovi. Cenu troškova možete videti ovde.

Možda odgovor na neko vaše pitanje leži baš u ovoj knjizi.

Žanr: Alternativna medicina / Zdravlje
Broj strana: 290
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 21 cm

ISBN: 978-86-445-0020-9

Izdavač: VERBA

Categories: ,

Opis

Dr Endru Vejl je autor nekoliko bestselera u kojima ukazuje na sposobnost organizma da se sam izbori sa bolestima. Koristeći svoje veliko znanje i iskustvo kako iz savremene tako i iz tradicionalne medicine, kao i poznavanje biljaka i njihovo delovanje, na radost miliona ljudi širom sveta postavio je svoj sajt koji je ubrzo postao najcenjeniji i najposećeniji Internet sajt o zdravlju.

Pitanja koja su najčesće postavljana dr Vejlu kao i odgovori na njih sadržani su u knjizi PITAJTE Dr VEJLA.

U knjizi su obradjene brojne teme: zdrav način života, zdravlje žene, lečenje najčešćih bolesti, korišćenje lekova iz prirode, važnost minerala i vitamina… Daje nam mnoge korisne informacije o lečenju: karcinoma, depresije, alkoholizma, pušenja, hrkanja, lupusa, hemoroida i dr. Kao i savete šta raditi u menopauzi; kako ublažiti bolne menstruacije i još mnogo toga.

Ovo štivo podjednako je zanimljivo i onima koji su zainteresovani da otkriju načine oporavka od bolesti od kojih pate, kao i čitaocima koji žele da očuvaju i unaprede svoje zdravlje. Lako pisani, razumljivi stručni saveti dr Vejla pomoći će i jednima i drugima ka zdravijem, potpunijem i kvalitetnijem životu.

Možda odgovor na neko vaše pitanje leži baš u ovoj knjizi. Zato “PITAJTE Dr VEJLA”

 

PROČITAJTE ODLOMKE IZ KNJIGE

Dodatne informacije

Težina 0.34 kg