Akcija!

OSLOBODITE SE STRESA: 20 BRZIH TEHNIKA (Dr KATRIN ŠUBERT)

400.00 RSD

+ PTT Troškovi. Cenu troškova možete videti ovde.

PETOMINUTNA PRVA POMOĆ ZA UM

Žanr: Popularna psihologija / Stres – sprečavanje – priručnik
Broj strana: 113
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 17 cm

ISBN: 978-86-445-0037-7

Izdavač: VERBA

Opis

Iz perspektive druge decenije 21. veka, devedesete godine izgledaju kao miran život pun spokoja. Danas nam saobraćaj, klimatske promene i elektromagnetna zagačenost ugrožavaju zdravlje i blagostanje. Umesto da se viđamo s prijateljima, sate provodimo kuckajući po elektronskim uređajima, opredeljujući se za uzajamne odnose u virtuelnoj stvarnosti, što narušava kvalitet našeg života i slabi naš imunološki sistem. Moje kolege i ja smo počeli da primecujemo da za razliku od uobičajenih zdravstvenih problema od pre deset godina, naša praksa biva preplavljena ljudima koji pate od sve veće, i često iznurujuće, anskioznosti i stresa.

Pored toga, i moji klijenti su se promenili – pretežno ženskoj populaciji sa emotivnim problemima pridružili su se muškarci i adolescenti koji se žale na veću prisutnost straha i nervoze. Muškarci više nisu u stanju da potisnu svoje strepnje na način na koji su vaspitani da to čine, a mnogi mladi ljudi nisu u stanju da se bave svojim životima zbog depresije i straha od budućnosti.

Dobra je vest što mnogo toga možemo sami za sebe da uradimo. Treba samo na efikasan način da iskoristimo alate koje imamo kako bismo se izborili sa svakodnevnim stresom.

U ovom kratkom vodiču upoznaćete se sa dvadeset lakih tehnika za oslobađanje od stresa za pet minuta ili manje, uključujući akupresuru, vežbe disanja, i pokazne slike. Ilustracije će vas uputiti na koji način možete primeniti konkretne, naučno-zasnovane tehnike u uobičajenim stresnim situacijama, i kako da ove tehnike efikasno koristite u svakodnevnom životu.

Prelistajte knjigu

 

 

Dodatne informacije

Težina 0.13 kg