Akcija!

NIKADA VIŠE KOZAVISNIK

880.00 RSD

+ PTT Troškovi. Cenu troškova možete videti ovde.

Žanr: Popularna psihologija / Kozavisnost / Briga o zdravlju / Zavisnost – porodični odnosi 

Broj strana: 294
Pismo: Latinica
Format: 21 cm
ISBN: 978-86-445-0042-1
Izdavač: VERBA 

Opis

Melodina saosećajnost i duboko razumevanje kozavisnosti – koncept u kome gubite sebe u ime pomaganja drugome – izazvala je opšte interesovanje među onima koji se bore sa samodestruktivnim ponašanjem svojih voljenih osoba. Knjiga Nikada više kozavisnik je pomogla milionima čitalaca da shvate da su nemoćni da promene bilo koga, osim samih sebe.

Ovo nije knjiga o tome kako da pomognete svom alkoholičaru ili problematičnoj osobi, mada se sa vašim boljitkom, takođe, poboljšava i njegova ili njena šansa za oporavak. Postoji mnogo dobrih knjiga o tome kako da pomognete alkoholičaru. Ovo je knjiga o vašoj najznačajnijoj, i verovatno najzanemarenijoj obavezi: brizi o sebi. Radi se o tome šta možete da uradite kako biste počeli da se osećate bolje.

Sa ovim divnim Njujork Tamjsovim bestselerom i vi se, takođe, možete pridružiti onima koji su se izlečili pomoću Bitinih poučnih životnih priča, inspirišućih ličnih priča, vežbi, i testova samopomoći.

Dr Dru Pinski je u Njuzvik magazinu preporučio Nikada više kozavisnik kao jednu od četiri esencijalne knjige samopomoći svih vremena.

 

Melodi Biti je jedna od najomiljenijih američkih autora iz oblasti samopomoći i dobro poznato ime u oblasti zavisnosti i oporavka. Njena, širom sveta, najprodavanija knjiga Nikada više kozavisnik, svetu je 1986. godine predstavila termin kozavisnost.  Milioni čitalaca poverovali su Melodinim mudrim rečima i vođstvu, jer ona iz prve ruke zna šta je to kroz šta oni prolaze. Tokom života, preživela je napuštanje, otmicu, seksualno zlostavljanje, zavisnost od droge i alkohola, razvod, i smrt deteta. „Biti razume šta znači biti bačen u oluju, što joj pomaže da baci pojas za spasavanje onima koji su, i dalje, prepušteni struji,“ rekao je Tajm magazin.

 

Prelistajte knjigu

 

 

Dodatne informacije

Težina 0.32 kg