Akcija!

MISLILA SAM DA JE PROBLEM SAMO U MENI (ALI NIJE) (BRENE BRAUN)

792.00 RSD

+ PTT Troškovi. Cenu troškova možete videti ovde.

Putovanje od „Šta će drugi da misle?” do „Ja sam dovoljno dobra”

Žanr: Popularna psihologija / kulturna antropologija – psihološki aspekt / psihologija uspeha – žene
Broj strana: 322
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format:21

Categories: ,

Opis

Mi trošimo previše dragocenog vremena i energije upravljajući percepcijom i kreirajući pažljivo editovanu verziju sebe da bismo je prikazali svetu. Koliko god se trudili i pokušavali, ne uspevamo da isključimo trake koje nam neprekidnо pune glavu porukama kao što su „Nikada dovoljno dobra” i „Šta će drugi da misle?”

Na osnovu sedmogodišnjeg istraživanja, i na stotine intervjua, Mislila sam da je problem samo u meni (ali nije) baca preko potrebnu svetlost na važnu istinu: Naše nesavršenosti su ono što nas povezuje jedne s drugima i s našom ljudskošću. Naše ranjivosti nisu slabosti; one su moćni podsetnici da naša srca i umove držimo otvorenima za realnost da smo u tome svi zajedno.

Dr Braun piše: „Potrebno nam je da naše živote ponovo imamo. Vreme je da povratimo darove nesavršenosti – hrabrost da budemo stvarni, saosećajnost koja nam treba da bismo voleli sebe i druge, i povezanost koja daje istinsku svrhu i smisao životu. To su darovi koji donose ljubav, smeh, zahvalnost, empatiju, i radost u naše živote.”

„Ovo je važna i inspirišuća knjiga koja nudi razumevanje i validaciju bolnih osećanja koja dolaze uz ubeđenja da nismo dovoljno dobri, ili da treba da budemo drugačiji od onoga što jesmo. Brene Braun s nama korača stazom koja raskida okove neadekvatnosti i vodi ka prihvatanju naše sopstvene autentičnosti.”

 

 

– Klaudija Blek, dr nauka, autorka

To mi se nikada neće dogoditi

 

Prelistajte knjigu

 

 

Prelistajte knjigu