Akcija!

LJUBAV NA DELU: Otkrijte tajno neverovatan život u običnom svetu

624.00 RSD

+ PTT Troškovi. Cenu troškova možete videti ovde.

LJUBAV NA DELU: Otkrijte tajno neverovatan život u običnom svetu

Žanr: Knjiga kratkih priča / Samospoznaja / Duhovni rast
Broj strana: 248
Pismo: Latinica
Format:21cm

Opis

Kada je Ljubav na delu, život postaje interesantan. Svaki dan se pretvara u radosnu, nestašnu, značajnu šansu da se vera učini jednostavnom i realnom. Svako poglavlje je priča koja formira knjigu, i život. A ovo je jedan život koji ne želite da propustite.

„Bob je samostalni cunami milosti, uragan ljubavi. On ne govori samo o promeni, on je zapravo promena, kao što to Ljubav na delu beleži na tako živopisan način. Ipak, Ljubav na delu vas ne ostavlja sa osećanjem želje da slavite autora tog dela, ona duboko unutar vas budi osećaj da i vi, takođe, imate izvanrednu ulogu koju igrate u Božjoj priči koja se odvija, ili da spasavate, ili da popravite.“

-Laui Giljo, Passion Conferences/Passion City Church

„Ovo može izgledati kao knjiga. Ali nije. Ovo je poziv da uđete u najveću avanturu koju ćete ikada spoznati – vaš život kakav bi trebalo da živite. Držite se!“

-Majkl Hajat, autor, Platform: Get Noticed in a Noisy World MichaelHyatt.com

„Bobova sposobnost da voli ljude donosi zaraznu nadu i inspiraciju gde god da ide. Moć ljubavi koja je prikazana u ovoj knjizi zasiguno će dotaći srca i duše mnogih ljudi. Pročitajte Ljubav na delu i pronađite prijatelja u jednoj od najskrivenijih tajni sveta, osobi koja pokazuje kako ljubav može stvoriti vezu i promeniti stvari – čak i preko okeana.“

Džordž Tsereteli, potpredsednik Parlamenta Džordžije, (bivše ruske republike)

 

Prelistajte knjigu

 

 

BOB GOF

Kao student proveo je šesnaest dana na Tihom okeanu sa petoricom drugara i sandukom konzervirane hrane. Kao otac poveo je svoju decu na svetsku turneju da jedu sladoled sa šefovima država. Sklopio je prijateljstva u Ugandi i toliko su ga zavoleli da je postao konzul Ugande. Tri godine je proganjao svoju suprugu dok nije pristala da izađe sa njim na sastanak. Njegove ocene nisu bile dovoljno dobre da bi upisao pravni fakultet pa je sedeo na klupi ispred kancelarije dekana sedam dana dok mu na kraju nisu dozvolili da se upiše.

Bob Gof je postao nešto poput legende, a njegovi prijatelji ga smatraju najčuvanijom tajnom ovog sveta. Isti ti prijatelji su dugo insistirali na tome da napiše knjigu, i najzad je to i uradio. Ono što sledi su promene paradigme, razmišljanja i priče od strane jako posvećenih i dopadljivih ljudi ovoga sveta. Šta je to što podstiče njegove susrete? Ljubav. Ali to nije ona vrsta ljubavi koja se zaustavlja na mislima i osećanjima. Bob je ubeđen da ljubav preduzima akciju. Bob veruje da je Ljubav na delu.

Kada je Ljubav na delu, život postaje interesantan. Svaki dan se pretvara u radosnu, nestašnu, značajnu šansu da se vera učini jednostavnom i realnom. Svako poglavlje je priča koja formira knjigu, i život. A ovo je jedan život koji ne želite da propustite.

Lagane i zabavne, jedinstvene i duboke, lekcije izvučene iz Bobovog života i stav možda vas mogu inspirisati da i vi budete tajno neverovatni, takođe.