Akcija!

KAKO SMANJITI ŽUDNU: 20 BRZIH TEHNIKA (Dr KATRIN ŠUBERT)

400.00 RSD

+ PTT Troškovi. Cenu troškova možete videti ovde.

PETOMINUTNA PRVA POMOĆ ZA UM

Žanr: Popularna psihologija / Sprečavanje zavisnost –– priručnik
Broj strana: 145
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 17 cm

ISBN: 978-86-445-0039-1

Izdavač: VERBA

Opis

Većina nas je osetila žudnju za stvarima kao što su hrana, piće, šoping, ili seks. To ne znači da smo zavisni od tih supstanci ili oblika ponašanja. Žudnja je prirodna, a problematična postaje samo kada nismo u stanju da je kontrolišemo. Onda, kada počne negativno da utiče na naše blagostanje i kvalitet života.

Mnogo je razloga zbog kojih se žudnje javljaju, i zbog kojih imamo potrebu da im se prepustimo. Žudnja ponekad nastaje kao fizička potreba, a ponekad nam telo samo ukazuje da postoji neka biološka deficijencija. Međutim, naše žudnje se obično javljaju usled neke naše psihološke teskobe. Usled potrebe da „zalečimo“ neprijatna osećanja kao što su anksioznost, bes, dosada, tuga ili usamljenost.

Ponekad žudnja može značiti da vam je potrebna profesionalna pomoć, ali često, vi možete naučiti da upravljate svojom žudnjom i prevaziđete je.

U ovom kratkom vodiču naučićete dvadeset jednostavnih tehnika, uključujući akupresuru, vežbe disanja, i pokazne slike koje će vam pomoći da kontrolišete svoju žudnju u roku od pet mnuta ili manje. Ilustracije prikazuju kako da primenite konkretne, naučno-zasnovane tehnike u situacijama u kojima se često javlja žudnja i kako da efektivno koristite ove tehnike u vašem svakodnevnom životu.

Prelistajte knjigu

Dodatne informacije

Težina 0.15 kg