Darovi nesavršenosti (Brene Braun) *RASPRODATO*

+ PTT Troškovi. Cenu troškova možete videti ovde.

Oslobodite se onoga što mislite da bi trebalo da budete, i prigrlite ono što jeste

Žanr: Popularna psihologija / psihoterapija
Broj strana: 198
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 21 cm

ISBN: 978-86-445-0032-2

Izdavač: VERBA

Opis

 

VAŠ VODIČ ZA ŽIVLJENJE PUNIM SRCEM

U ovom revolucionarnom Njujork Tajmsovom bestseleru, dr Brene Braun, profesor istrazivač i vodeći mislilac na temu ranjivosti, hrabrosti, dostojnosti i srama deli deset orijentira za življenje punim srcem – način da se uključite u svet sa mesta dostojnosti.

U svojih deset orijentira, Braunova angažuje naše umove, srca i duh dok istražuje kako možemo da kultivišemo hrabrost, saosećajnost i povezanost tako da, kad se probudimo ujutro, pomislimo: „Bez obzira na to šta će biti urađeno, i koliko će toga ostati nedovršeno, ja sam dovoljno dobar/a“, i da odlazimo na spavanje s mislima: „Da, ja sam ponekad uplašen/a, ali sam isto tako hrabar/a. I, da, ja sam nesavršen/a i ranjiv/a, ali to ne menja istinu da sam dostojan/a ljubavi i pripadanja.“

„Ova važna knjiga govori o životnom putovanju od ‘šta će ljudi da misle’ do ‘ja sam dovoljno dobar/a’. Brenina jedinstvena sposobnost da spoji originalno istraživanje sa iskrenim pripovedanjem čini čitanje Darova nesavršenosti kao vođenje dugog i okrepljujućeg razgovora sa veoma mudrim prijateljem koji pruža saosećajnost, mudrost i sjajne savete.“

-Hariet Lerner

Autor Njujork Tajmsovog bestelera Ples srdžbe i Ples povezanosti

„Brene Braun hrabro dotiče mračne emocije koje iskrsavaju na putu ka ispunjenijem životu; pročitajte ovu knjigu i dozvolite da malo te hrabrosti pređe i na vas“.

-Danijel H. Pink

Autor Njujork Tajmsovog bestelera Potpuno novi um

„Hrabrost, saosećajnost i povezanost: kroz Brenino istraživanje, njena zapažanja i njeno vođstvo, ove tri male reči mogu otvoriti vrata zadivljujućoj promeni u vašem životu“.

-Ali Edvards

Autor Umetnik života

Prelistajte knjigu

 

 

 

Dodatne informacije

Težina 0.22 kg